Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

A jéje, pan Šupa v sukni.:-)

0 1
možnosti

J16i69r73i 23T94i20c62h42y

21. 1. 2020 18:29

Drive jsem nechapal, proc nesmyslne vymysly lidskeho mozku ovladaji svet. Vyzkumy vyvoje lidskeho DNA to objasnily. Pokud se clen kmene nepodrobil vymyslum vudce, byl z kmene vyrazen a zahynul, takze zustali jen ti, co vzdy nesmyslum vudcu pritakali.

1 1
možnosti
Foto

Na tomto blogu je denně k přečtení nových článků několik a kdybych měl opravdu všechny přečíst - zejména o takové délce, jakou zde vyplodila nová autorka, musel bych se buďto zbláznit a nebo za celý den nic jiného již neudělal. Z prvního článku nové autorky jsem si přečetl jen kousek a pokud budou články této nové autorky i nadále tak zbytečně dlouhé, nebudu je číst vůbec a její články jednoduše "přeskočím". Buďto si paní (slečna?) autorka vezme z mého názoru (plus například z příspěvku pana Petra Buriana, kterého vážně nemusím, ale v tomto s ním vyjímečně souhlasím!!) nějaké ponaučení, je otázkou jak dlouho zde nová autorka vydrží a k jakému datu napíše svých prvních 100 článků??;-(;-)

1 0
možnosti
Foto

No, i za ten kousek vás musím pochválit. Pokud vás ten malý kousek vedl k zamyšlení, tak to úplně stačilo. A pokud ne, tak je jedno, jak dlouhý článek je. ;-) Nicméně rozumím, jak to myslíte, a jak už jsme psala níže, vím o tom a pokusím se oooobčas napsat i něco kratšího. :-) Třeba zrovna pro vás. Pěkný večer.

0 0
možnosti

Paní autorko malá rada. Pište blogy rozhodně kratší. Minimálně o polovinu. Protože lidé jsou takhle na ně zvyklí. Při dlouhém blogu vám v polovině čtenář znechuceně odejde. Budete mít kvůli tomu dobrou čtenost, ale malou karmu a budete si myslet, že píšete špatně a nezajímavě

A vítám vás tady (vidím, že máte první článek) :-)

5 0
možnosti

Píšete jí to správně. Jen dodám, že si od týhle autorky přečtu každý článek, co vystaví.:-)

1 0
možnosti

"Učiňme idiota k obrazu našemu, aby panoval..." aneb co Bůh neřekl.

Před pár hodinami jsem byl smazán a dostal jsem za to slovo dištanc (aniž bych tím někoho konkrétního označil), tak teď dostanu vyhazovt znovu. Ale stejně už jdu spát.:-/;-€

0 0
možnosti
Foto

Tak to mi je líto, nicméně asi jde hodně i kontext toho výrazu. U mě to nebyla kritika kohokoliv ani v narážce a zákazem toho nadpisu by musel být zrušen celý článek, protože by to už pak nedávalo smysl. Nicméně věřím, že použitím toho výrazu jsem se vyautovala z možnosti být třeba i vybraná do těch doporučených. Což samozřejmě chápu. :-) Nicméně není to výraz, který bych chtěla i nadále někde používat. Tak ať se Vám příště zadaří a na tyhle výrazy asi raději pozor. ;-)

0 0
možnosti

R^R^R^

Pokud Vás chápu dobře, jste křesťanka, která nepřijímá náboženské nánosy středověku, obrací se k Ježíši Kristu přímo, hledá a nechá se Jím vést. Takové lidi naše zem potřebuje víc než sůl!

Boží Pravda a Láska musí zvítězit nad lží, závistí a nenávistí! Vnímám to jako zvrhlost, pokud se někdo dokáže Boží Lásce a Pravdě vysmívat. A ty zvrhlíky nesmíme volit, pokud chceme žít krásný život tady ve své vlasti!

Pokud chcete psát takovéto článečky, pak počítejte s tím, že Vás tu bude číst jen pár desítek, možná stovek, čtenářů. Mnozí zde mají nejen k pravdě, ale i k úctě k druhému člověku daleko! Zde mnoho čtenářů uctívá Zemana, Babiše, Filipa a Okamuru. Nenechte se odradit! Články pište podstatně kratší! Tento elaborát málokdo dočte. A nabídněte jej i do nějaké rubriky, třeba "Společnost".

Vítám Vás tu a přeji Vám hodně síly, odvahy a úspěšnosti!

:-)

0 2
možnosti
Foto

Dobrý den Bohumíre, ano přesně tak! Pochopil jste mé záměry správně. Víru, ale bez náboženství. S tou délkou máte pravdu. Slyším to stále. Pokusím se, ale nevím, zda se mi to povede být stručnější. :-) I tak díky za milé přivítání a podporu! :-) Jinak já právě doufám, že třeba i ti, kteří se teď zdají být nenapravitelní, mohou třeba uslyšet a zamyslet se... A i kdyby jim to nedalo "nic" hned teď, tak třeba jim něco dojde ještě časem. :-) Však kdo z nás nebyl dříve na jejich lodi, že? Také jsme potřebovali milost v prozření, protože ač jsme si mysleli, jak jsme svatí, dobří a spravedliví podle všech dostupných a běžně uznávaných měřítek, tak jsme nebyli a naše životy tomu rovněž neodpovídali... Chmmm? :-) Uvidíme.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS